Minion Plüss - Plüss Minion
Facebook Közösségünk
 
 

 

 

Minion Plüss - Plüss Minion

Minion Plüss - Plüss Minion

Vásárolj kedvező áron a Minion plüss rajzfilmfigurák széles választékából!

 

Angol forgalmazótól származó, kiváló minőségű minion plüss rajzfilmfigurák egyedülállóan széles választékban megtalálhatóak a webáruházunkban. A Gru és a Minyonok című rajzfilmek legnépszerűbb karaktereit ábrázoló eredeti, élethű plüssfigurákat bátran ajánljuk a rajzfilmek szerelmeseinek, főleg a Minions rajongóknak. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a számodra legkedvesebb minion plüss rajzfilmfigurádat könnyen megtalálod a rengeteg plüss minion termék közül.

Minden, amit érdemes tudnod a Minionok - Minyonok rajzfilmfigurákról!

 

A minions (magyarul minyonok) a Gru (eredeti cím: Despicable Me) animációs film karakterei. Maga a minion angol nyelvű kifejezés, mely szó szerint szolgát, kegyencet jelent, azaz olyan lény, akinek feltétlenül szolgálnia kell a mesterét. A Sergio Pablos írta eredeti történetben a minionok először orkszerű lények voltak, de az alkotói folyamat során egyre kisebbek lettek. A minionokat azért alkották meg, hogy szimpatikusabbá tegyék Gru karakterét, és Pierre Coffin rendező szerint ennek legkönnyebb módja az volt, hogy csetlő-botló szolgákat kapott.

A minionok kicsi, sárga, kerekded, kapszula formájú lények. Változóan lehetnek egy- vagy kétszeműek. Általában kék munkásnadrágot viselnek, fekete cipővel és kesztyűvel, valamint munkavédelmi szemüveget. Néhány miniont a második filmre újraterveztek, és némelyik részletesebb kidolgozást kapott.

Pár százan vannak, holott a kinézetüknek csak 48 lehetséges variációját ismerjük. Mindegyikük saját angol névvel rendelkezik, ám egy név többször is előfordulhat. Beszédnyelvük ismeretlen, de felismerhetők számos idegen nyelv kifejezései, például angol „banana”, „potato”, a spanyol „la boda” vagy a koreai számok („hana, tul, szet”).

Személyiségük kissé gyermeteg, értetlen, de egyben rendelkeznek a gyermeki ártatlansággal is. Kevés önkontrollal rendelkeznek, a legkisebb dolgok meg tudják őket nevettetni, ugyanakkor hamar ki is jönnek a sodrukból, ha valami idegesíti őket. Őszinte rajongással szeretik a főnöküket, Grut, aki a legtöbb ismert gonosztevővel ellentétben megbecsüli a munkájukat, és mindegyiküket névről ismeri.

A minionok különleges képességekkel is rendelkeznek, például, ha megtörnek és felráznak egyet az fényrúdként világít a sötétben, vagy akármeddig kibírják oxigén nélkül. Imádják az édességeket és a gyümölcsöt, legfőképp a banánt és almát.

A humoruk gyermeteg, és ebből adódóan mókásnak találnak mindent, aminek bármilyen köze van a fenékhez. Szívesen játszanak együtt Margóval, Edittel és Agnesszel. Nem szeretik a megválaszolatlan kérdéseket, illetve ha elbizonytalanodnak.

A Minyonok története

 

A történet szerint a Minyonok sokkal régebben vannak a Földön mint az emberiség, korokon át fejlődtek és a céljuk mindig ugyanaz volt, hogy a lehető leggonoszabb gazdát szolgálják. A gazdát megtalálniuk mindig könnyű volt, de megtartani már sokkal nehezebb, de ők buzgón kerestek mindig tovább!

Az őskor T-Rexétől, az egyiptomi Fáraókon át, Napóleonig számtalan gazdájuk volt, még magát Drakulát is szolgálták, de a szerencse valahogy mindig elkerülte őket, amelyet ők a rájuk jellemző gyermeki könnyedséggel fogadtak. Azonban állandó gazda nélkül céltalanok és búskomorak lettek. Ha ez így ment volna tovább biztos kihaltak volna!

De egy büszke Kevin nevű minyon gondolt egyet, és a banánra mindig éhes Stuarttal és az imádnivalóan félénk Bobbal együtt útnak eredtek, hogy megtalálják az új főgonoszt, akit a minyonok követhetnek.

Az óceánon átkelve 1968-ban, 42 évvel Gru előtt megérkeztek New Yorkba, ahol kis szerencsével megtalálhatják a következő gazdájukat, megmentve ezzel a fajt a kihalástól...

A minion plüss figuráink széles választéka kapható a webáruházban. A legjobb minőségűek a kisebb méretű (25-30cm-es), puha és kellemes tapintású minion plüss figurák. A nagyobb méretű minion plüssök minősége az előzőeknél gyengébb, anyaguk tapintása kevésbé puha, mint a prémium minőségű kisebb társaiké.

Címkék: minion plüss , plüss minion , plüss minyonok

 

Ez a kategória jelenleg üres!.